Ricochet Ranch

Tämä on virtuaalitalli. | This is a SIM-game stable.

Ulkoasu © M Layouts / dcstep / manitobamaps
Muokkaus © felissa

Kuvat © WesternStock / Ellen Einkauf / tragedyseen

Ricochet Ranchin henkilökunta

James Kelly

James on tallin pääjehu ja keskittyy lähinnä karjankas- vatukseen. Ei oikein osaa arvostaa Janicen hevoshan- kintoja, jotka eivät tilan töihin sovellu. Viettää luultavasti enemän aikaa hevosen selässä pelloilla kuin missään muualla, eikä häntä paljoa tallissa tai kotona näy.

Janice Kelly (ent. McKinney)

Janice on miehensä Jamesin ohella toinen tallin pääjehuista. Janice huolehtii lähinnä hevos- kasvatuksesta ja Joycen kanssa mökeistä. Kilpailemaankin Janice ehtii silloin tällöin, vaikka astu-tusten suunnittelu ja varsojen koulutus häntä enemmän kiin- nostaakin. Sortuu välillä yli- lyönteihin hevoshankinnoissaan.

Brandi McKinney

Brandi on Janicen sisko ja ammattilainen hevosten kans- sa. Brandi on uskomattoman taitava ratsastaja, jonka roh- keutta ja ratsastusta monet kadehtivat. Brandi kilpailee usein tilan hevosilla haalien kaappiinsa jatkuvasti monenlaisia pokaaleja. Perheen perustaminen ei Brandin tulevaisuuteen mahdu.

Joyce Kelly

Joyce on Jamesin sisko ja hoitaa lähinnä tilan paperiasioita. Hevo- sen selkäänkin tämä vähän bimboksikin kutsuttu blondi silloin tällöin nousee. Puhelin korvalla tietysti silloinkin. Joyce tuntuu välillä itsekin unohtavan kumpi on hänen etunimensä ja kumpi sukunimensä. Eipä häntä perheyrityksestä poiskaan voi potkia.

Ty Jenkins

Ty on pienestä asti hevosten kanssa tekemisissä ollut nuori mies. Hänen tällä hetkellä ainoa hevosensa on ongelmallinen mustangiruuna Cheveyo. Ty kaa- vailee Chasesta vielä kilpa- hevosta, mutta aika näyttää miten tämän parivaljakon käy. Toivot- tavasti ei yhtä ohraisesti kuin hänen ja Brandin romanssille.

Clara Peeters

Clara on Belgialainen vaihto-oppilas, joka suorittaa koti- maassaan lukiota ja lännen- ratsastukseen painottuvia ratsas- tuksenohjaajan opintoja. Clara on taitava ratsastaja, joka tulevan ammattinsa vuoksi ratsastaa vaihtelevasti lähes kaikkia tilan hevosia oppien mahdollisimman paljon.

virtuaalitalli Ricochet